Kerstcadeau wijn

Kerstcadeau wijn

Op zoek naar een mooi cadeau voor de kerst dat te maken heeft met wijn, champagne of iets met bier? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Een wijnpakket of een prachtig champagnepakket is erg leuk voor uw relaties maar ook voor het personeel. Tegenwoordig is het overigens mogelijk om een persoonlijk tintje aan het kerstcadeau (kerstcadeau wijn) te geven, bijvoorbeeld een eigen bedrukking of een etiket op de wijnflessen.

Hieronder vindt u enkele prachtige voorbeelden terug welke u zelf kunt gaan maken. De wijn is te koop in combinatie met een prachtige bijpassende wijnkist.

Kerstcadeau wijn, enkele voorbeelden:

30%
Wijnfles met eigen etiket (rood)

WIJNFLES MET EIGEN ETIKET (ROOD)

Wijnfles met eigen etiket rood. Gratis drukwerk en binnen 24 uur bezorgd.

€ 19,95 stuk inclusief drukwerk

€ 13,95 Prijs per stuk inclusief drukwerk

29%
Wijnfles met eigen etiket (witte wijn)

WIJNFLES MET EIGEN ETIKET (WITTE WIJN)

Sauvignon Blanc met eigen etiket: Het perfecte afscheidscadeau voor een vertrekkend collega of de…

€ 20,95 stuk inclusief drukwerk

€ 14,95 Prijs per stuk inclusief drukwerk

31%
Alcoholvrije Cider met eigen etiket

ALCOHOLVRIJE CIDER MET EIGEN ETIKET

Alcoholvrije Cider met eigen etiket

€ 15,95 stuk

€ 10,95 Prijs per stuk

Kerstcadeau wijn 2 Kerstcadeau wijn 3 Kerstcadeau wijn

Hierboven ziet u heerlijke witte wijn, rode wijn maar ook een heerlijke wijn zonder alcohol. Elk product is te maken met een eigen opdruk, bijvoorbeeld een leuke kader met een foto, een bedrijfslogo of een combinatie van beiden. Deze wijnen zijn overheerlijk en echt een feest om te geven aan uw personeel, relaties maar ook leuk als bijvoorbeeld afscheidscadeau voor een collega.

Hieronder komt u enkele andere leuke cadeaus tegen welke PrachtigKado dagelijks maakt voor particulieren en voor bedrijven.

Kerstcadeau wijn Kerstcadeau personeel Kerstcadeau wijn Kerstcadeau wijn

Zoals u ziet zijn kerstcadeautjes er vrijwel in allerlei soorten en maten. Maar u vraagt zich natuurlijk af welke mogelijkheden er allemaal zijn en wat deze cadeautjes nou precies kosten? Opwww.PrachtigKado.nl vindt u meer dan 300 leuke producten welke allemaal naar eigen smaak te personaliseren zijn, bijvoorbeeld met een mooie kersttekst of misschien wel een mooie foto!

Meer leuke kerstcadeautjes zijn:

Kerstcadeaus zijn er in allerlei soorten en maten maar dit zijn zeker de meest originele kerstcadeaus welke op het internet te vinden zijn. Wat is nou leuker dan een persoonlijk cadeau onder de kerstboom of misschien wel uw eigen bedrijfslogo op een relatiegeschenk voor de kerst? Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar PrachtigKado NL of PrachtigKado BE.

Kerstcadeaus zijn erg leuk om te krijgen maar ook om te geven, veel plezier met het maken van het perfecte kerstcadeau!

Wat vindt u nog meer terug op onze website? Door hieronder op één van de links te klikken gaat u naar de juiste pagina waar u een mooi kerstcadeau zelf kunt gaan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.